Lunalife Watermatrassen


Een Lunalife watermatras biedt u altijd comfort en een perfecte ondersteuning. En juist hierin schuilt het voordeel van de watermatras. Want hoe u zich ook beweegt, de watermatras past zich automatisch en volledig aan uw lichaam aan, zodat de wervelkolom in de ideale slaaphouding blijft. Door de gelijkmatige ondersteuning worden stoornissen in de bloedcirculatie vermeden. Dat helpt om ontspannen en gezond te slapen.

Op een Lunalife watermatras ontspant u zich volledig, komt u sneller in slaap en bereikt u bovendien een dieper slaapniveau. En dankzij een duidelijk waarneembare lendenondersteuning in het slaapsysteem, kunt u rekenen op een comfortabele matras die voor ieder persoonlijk de perfecte ondersteuning biedt. Het Lunalife programma bestaat uit een vijftal innovatieve matrassen die zich makkelijk met elkaar laten vergelijken. Zo kunt u zien welk type matras het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

3D FIBERPROTECT

Lunalife gebruikt als enige merk het unieke “3D fiberprotect” systeem; door de onverslijtbare beschermingslaag bovenin het fiberpakket voorkomt het de contourvorming van het stabilisatiesysteem. Hiermee bent u verzekerd van een lange levensduur van het Lunalife matras.