• width=940
  • width=940

Poseidon Topper Dauphine

Een Topper is een prima aanvulling op uw slaapsysteem. Deze Topper wordt bovenop de watermatras gelegd en is opgebouwd uit een kern en een hoes. Opvallend is de hogere en comfortabele lighoogte en de romantiek die met dit bed gepaard gaat. 

In combinatie met een waterbed adviseren wij een vulling bestaande uit HR schuim met de volgende specifieke eigenschappen: HR schuim heeft een zeer grove structuur, wat voor een zeer goede ventilatie en optimale vochtregulatie zorgt. Het volledig synthetische materiaal is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf, schimmelwerend, bacteriedodend en vlamdovend. Het comfort van HR schuim is bijzonder luxe; het heeft wel een iets stuggere ligging.

Met deze Topper kunt u ervoor zorgen dat u de hardheid en het comfort van uw waterbedsysteem net even dát extra geeft waardoor u zult slapen als een roos !

Als u gebruik maakt van de Topper Dauphine (zie foto) waarvan de uiteinden gestoffeerd zijn in dezelfde stof van de boxspring dan hoeft u enkel nog de topmatras op te maken. Veelal verwijst men naar deze bedcombinatie als men spreekt van Scandinavisch slapen. Bij Poseidon is ook een HR Topper met een wasbare hoes verkrijgbaar in een Uni uitvoering. Deze Topper kunt u bestellen onder de naam Tamara.